Presedintele venezuelean Chavez prezinta noi telefoane ieftine, de 14 dolari

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.276 ori
<b>Presedintele venezuelean Chavez prezinta noi telefoane ieftine, de 14 dolari</b>Dezvoltarea terminalelor mobile ieftine a devenit un fenomen popular in tarile in curs de dezvoltare, India fiind epicentrul acestui trend, oferind publicului si un laptop de 10 dolari. Iata ca si in Venezuela au loc astfel de lansari inedite, ba chiar cu...

Dezvoltarea terminalelor mobile ieftine a devenit un fenomen popular in tarile in curs de dezvoltare, India fiind epicentrul acestui trend, oferind publicului si un laptop de 10 dolari. Iata ca si in Venezuela au loc astfel de lansari inedite, ba chiar cu ajutorul presedintelului statului, asa cum aflam din clipul urmator:

Celebrul presedinte venezuelean Hugo Chavez este mai vocal decat oricand, de data aceasta prezentand un nou handset de 14 dolari, destinat publicului din tara sa. Pe numele sau El Vergatario, telefonul vine cu un MP3 player, radio si camera si este fabricat de catre Vetelca, fiind unul dintre cele mai ieftine terminale din lume.

Pe cand si un anunt made in Romania, al unui telefon autohton? Pana la un astfel de eveniment, ne multumim sa constatam ca pe romani nu ii afecteaza criza, de vreme ce ei continua sa cumpere iPhone-uri, HTC-uri si terminale XPERIA fara probleme.

Sursa: Gizmowatch.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×