Terminalul cu două ecrane Microsoft Andromeda va sosi în acest an

1.343 ori
<b>Terminalul cu două ecrane Microsoft Andromeda va sosi în acest an</b>Încă o dată descoperim ceva nou despre Microsoft Andromeda, dispozitivul cu display dual pregătit de către creatorul lui Windows. De această dată aflăm că debutul produsului este programat pentru acest an, vestea sosind din partea

Am renunţat de ceva vreme să îi mai spunem Surface Phone lui Microsoft Andromeda, pentru că acesta din urmă pare să fie numele preferat pentru pliabilul cu două ecrane pregătit de gigantul din Redmond. Pe fondul unui entuziasm al anunţurilor de gaming de la E3 2018, Microsoft ar fi scăpat şi ceva date despre planurile sale de viitor şi în zona Mobile.

Presa a pus mâna pe documente interne ale companiei, care oferă o privire asupra următorilor ani. Avem de toate: un nou HoloLens în 2019, un nou Xbox în 2020 şi da, e şi un Microsoft Andromeda pregătit pentru 2018. Mai mult decât atât, e vorba despre un trio de terminale Surface cu numele de cod Carmel, Libra şi Andromeda. Libra ar fi acea tabletă Surface de 10 inch cu preţ scăzut.

Carmel ar fi următoarea generație de Surface Pro, cu procesor Intel Whiskey Lake şi Amber Lake probabil. Andromeda e totuşi cel mai interesant produs, un terminal cu două ecrane pliabile la bord şi care se transformă din smartphone în tabletă şi chiar mini laptop. Documentele mai menţionează că după Andromeda, partenerii hardware Microsoft vor realiza produse similare ca design şi format.

Startul a fost dat oarecum de acel prototip Intel Tiger Rapids prezentat recent, plus într-o variantă XXL de ASUS Precog. Marea bătălie la Andromeda va fi cea între Intel şi Snapdragon, pentru posibilitatea de a integra un CPU la bord. Personal cred că Snapdragon va câştiga şi vom vedea un telefon cu două ecrane de 4.5 inch să zicem, care cuplate formează o mini tabletă.

Balamaua şi grosimea vor face sau desface succesul produsului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×