Reduceri și Campanii Online #42: Azi Fashion Days, Altex, Cel, PC Garage [...]

943 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #42: Azi Fashion Days, Altex, Cel, PC Garage [...]</b>A mai rămas doar o zi până la startul Campionatului Mondial de Fotbal 2018 și retailerii se întrec în oferte promoționale ce au acest subiect în prim plan. Dacă vă grăbiți puteți comanda chiar astăzi televizorul ideal pe care să urmăriți competiția

Microbiștii mai au doar o zi la dispoziție pentru a se pune la punct cu setup-ul pentru Cupa Mondială de Fotbal 2018, motiv pentru care astăzi vă prezentăm ce noi promoții se mai desfășoară în online. Dacă vă grăbiți și comandați rapid, puteți avea televizorul dorit sau de ce nu videoproiectorul ideal pentru urmărirea competiției sportive chiar mâine la voi acasă. Descoperiți ce promoții au loc online din lista de mai jos!

Produsul erou al zilei:

Cum zilele acestea un televizor e musai dacă vrem să urmărim competițiile sportive FIFA World CUP 2018, avem pentru voi o recomandare foarte interesantă. Se numește Samsung 40MU6102 și vorbim despre un televizor Smart TV cu diagonala de 101 cm ce oferă pe deasupra și rezoluție 4K Ultra HD. Are putere audio de 20W și oferă tehnologie LED. Folosind codul topbrands la achiziția de pe eMAG, prețul final este de 1.620 lei!

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×