Tesla ar putea oferi mirroring pentru aplicaţiile smartphone pe ecranul touch din consola centrală

681 ori
<b>Tesla ar putea oferi mirroring pentru aplicaţiile smartphone pe ecranul touch din consola centrală</b>O bună perioadă de timp a fost speculat faptul că de vreme ce Tesla oferă actualizări de firmware şi se comportă ca un producător de smartphone, ar putea lansa şi propriul ecosistem de aplicaţii. Se pare totuşi că Elon Musk and co au decis să...

O bună perioadă de timp a fost speculat faptul că de vreme ce Tesla oferă actualizări de firmware şi se comportă ca un producător de smartphone, ar putea lansa şi propriul ecosistem de aplicaţii. Se pare totuşi că Elon Musk and co au decis să opteze pentru mirroring de pe telefoane Android şi iOS.

Tesla ia în calcul implementarea unei funcţii de mirroring de pe iPhone şi handseturi Android, direct pe ecranul de 17 inch din centrul consolei automobilelor sale. Alternativa era crearea unui SDK pentru dezvoltatori, iar un ecosistem de aplicaţii deschidea platforma şi la vulnerabilităţi în fata hackerilor. Nu e încă foarte clar dacă ideea de mirroring propusă de Musk se referă la Android Auto sau CarPlay, eventual la alt sistem.

Mulţi producători auto de top au implementat deja Android Auto sau Apple CarPlay, dar Tesla a refuzat să adopte vreuna dintre aceste tehnologii. Compania are totuşi unul dintre cele mai apreciate sisteme de infotainment şi unul dintre cele mai generoase ecrane touch, cu diagonală de 17 inch. Aplicaţiile care rulează la ora actuală pe Tesla Model S sunt web-based şi foarte limitate, deci se poate mai bine de atât.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×