Samsung Galaxy S7 ar urma să ofere 17 ore de playback video, conform unui zvonac veteran

782 ori
<b>Samsung Galaxy S7 ar urma să ofere 17 ore de playback video, conform unui zvonac veteran</b>&Icirc;nainte ca @evleaks să intre &icirc;n conştiinţa publică drept principala sursă de informaţii şi zvonuri despre mobile, &icirc;l aveam pe bloggerul rus Eldar Murtazin. El mai revine din c&acirc;nd &icirc;n c&acirc;nd pentru exclusivităţi,...

Înainte ca @evleaks să intre în conştiinţa publică drept principala sursă de informaţii şi zvonuri despre mobile, îl aveam pe bloggerul rus Eldar Murtazin. El mai revine din când în când pentru exclusivităţi, precum cea de azi, legată de durata de funcţionare fantastică a lui Galaxy S7.

Aparent noul flagship ar urma să ofere 17 ore de playback video şi asta nu oricum, ci cu luminozitatea la maxim. Având în vedere că predecesorii săi gravitau pe la 10-11 ore, saltul e uriaş. Să fie meritul noii baterii, al procesorului Snapdragon 820 sau al unui ecran mai bine echilibrat la consum? Evident şi Android Marshmallow trebuie să aibă un aport aici, prin funcţii că Doze.

Ultima oară când Eldar făcea valuri în acest mod era atunci când posta pe Twitter cu 2 ani în urmă că Google va opri seria Nexus de device-uri. Dacă playbackul video ajunge la 17+ ore pe Galaxy S7, vă daţi seama browsingul web sau utilizarea de nivel mediu. Teste de anul trecut arătau că până şi Galaxy S6 Active, cu a sa baterie de 3500 mAh ajungea la 10-11 ore de playback video pe Netflix, dar cumva Galaxy S7, cu o unitate de 3000 mAh îl va depăşi.

Ca de obicei, trebuie să vedem (şi testam) ca să credem.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×