Testeaza jocurile HD de la Gameloft pe telefonul tau Android, inainte de a le cumpara (Video)

3.461 ori
<b>Testeaza jocurile HD de la Gameloft pe telefonul tau Android, inainte de a le cumpara (Video)</b>Aflam prin intermediul unui Tweet al celor de la Gameloft ca faimosul producator de jocuri are o surpriza placuta pentru utilizatorii Android. Acestia beneficiaza de un serviciu "Try & Buy", disponibil pentru jocurile oferite de Gameloft. Astfel, veti...

Aflam prin intermediul unui Tweet al celor de la Gameloft ca faimosul producator de jocuri are o surpriza placuta pentru utilizatorii Android. Acestia beneficiaza de un serviciu "Try & Buy", disponibil pentru jocurile oferite de Gameloft. Astfel, veti putea descarca o versiune demo gratuita a unui joc, pentru a-l testa si a afla daca versiunea sa full merita banii.

La ora actuala Gameloft ofera 11 jocuri HD pentru Android in regim "Try & Buy", titlurile fiind accesibile aici. Lista include jocuri atractive precum Asphalt 5, Assassin's Creed - Altair's Chronicles, Real Football 2010, Uno sau Dungeon Hunter, iar producatorul lor promite ca vom mai beneficia si de multe altele in curand.

Testeaza jocurile HD de la Gameloft pe telefonul tau Android, inainte de a le cumpara (Video)

Iata si un tutorial care va spune tot ce aveti nevoie sa stiti despre "Try & Buy". Avand in vedere faptul ca Microsoft ofera un serviciu similar ce include demo-uri pentru aplicatiile sale Windows Phone 7, poate ca ar trebui sa vedem aceasta oferta ca pe o replica din partea lui Android.

Priviti in actiune o scurta demonstratie a  jocului "Tom Clancy's H.A.W.X":

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×