Exploreaza oceanele de pe telefonul mobil, cu Google Earth 1.1 for Android

1.630 ori
<b>Exploreaza oceanele de pe telefonul mobil, cu Google Earth 1.1 for Android</b>Prin intermediul noului Google Earth 1.1 for Android nu veti mai fi limitati la explorarea uscatului de pe telefonul mobil, ci veti avea acces si la oceane si mari. Folosind noua varianta de Google Earth, puteti vedea minuni ale naturii precum canionul...

Prin intermediul noului Google Earth 1.1 for Android nu veti mai fi limitati la explorarea uscatului de pe telefonul mobil, ci veti avea acces si la oceane si mari. Folosind noua varianta de Google Earth, puteti vedea minuni ale naturii precum canionul Monterey Bay, mai mare chiar decat Grand Canyon, dar scufundat in adancimile oceanului.

Noul Google Earth pentru Android vine si cu un layer numit "Explore the Ocean", care include sute de imagini si clipuri video puse la dispozitie de pasionatii care isi impartasesc pataniile subacvatice cu restul lumii. Posesorii de terminale ce ruleaza Android 2.2 trebuie sa afle ca Google Earth suporta Flash acum si veti putea privi clipuri direct din "baloanele" folosite de interfata acestui program.

Exploreaza oceanele de pe telefonul mobil, cu Google Earth 1.1 for Android

O imbunatatire a fost adusa si la capitolul usurinta de navigare, astfel ca veti putea folosi doua degete pe ecranul terminalului dumnevoastra pentru a privi in jur, pentru a schimba unghiul de vizualizare, inlocuind astfel butonul virtual de pe ecran. Google Earth 1.1 for Android este disponibil de azi in Android Market, fiind suportat pe telefoane ce ruleaza Android 2.1 sau versiuni ulterioare ale OS-ului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×