Toshiba anunta smartphone-ul Portege G810

2.105 ori
<b>Toshiba anunta smartphone-ul Portege G810</b>Producatorul Toshiba anuntase deja handseturile G710 si G910 luna trecuta, iar acum umple golul numeric al acestei serii G prezentand la Mobile World Congress modelul Portege G810. &nbsp; Acest smartphone nu trebuie confundat cu proaspat-anuntatul Samsung...

Producatorul Toshiba anuntase deja handseturile G710 si G910 luna trecuta, iar acum umple golul numeric al acestei serii G prezentand la Mobile World Congress modelul Portege G810.

Acest smartphone nu trebuie confundat cu proaspat-anuntatul Samsung G810. Ca si G710 si G910, acest terminal Toshiba ruleaza Windows Mobile 6 si suporta conectivitate HSDPA si HSUPA, incluzand si GPS si A-GPS. Pe lista sa de specificatii regasim un display touchscreen QVGA, o camera de 3 megapixeli, slot pentru carduri microSD si radio FM. Revenim la conectivitate pentru a observa suportul WiFi si Bluetooth.

Nu cunoastem inca pretul de lansare al acestui terminal, dar ne asteptam ca Portege G810 sa fie disponibile in Europa la jumatatea acestui an. Avand in vedere faptul ca specificatiile tehnice ale acestui Toshiba sunt destul de comune pentru majoritatea smartphone-urilor nu vedem de ce s-ar bucura acesta de popularitate extra sau de un succes deosebit.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×