LG prezinta oficial telefoanele KF700, KF600 si KF510 la Mobile World Congress

Autor:  | Publicat în:  LG 2.617 ori
<b>LG prezinta oficial telefoanele KF700, KF600 si KF510 la Mobile World Congress</b>Ati vazut aceste terminale sub o forma sau alta in ultimul an, mai ales ca zvonuri, dar acum LG a decis sa prezinte oficial cele mai noi handseturi ale sale, in cadrul Mobile World Congress. KF700, KF600 si KF510 promit sa ia locul hiturilor Prada si...

Ati vazut aceste terminale sub o forma sau alta in ultimul an, mai ales ca zvonuri, dar acum LG a decis sa prezinte oficial cele mai noi handseturi ale sale, in cadrul Mobile World Congress. KF700, KF600 si KF510 promit sa ia locul hiturilor Prada si Shine.

Primul este KF700, un telefon dotat cu un display de tip touchscreen cu diagonala de 3 inch, keypad alfa-numeric si numeroase functii multimedia. KF600 este un slider similar, dar cu un touchscreen impartit in 2 segmente, unul destinat navigatiei si unul divertismentului. Pe lista sa de specificatii regasim o camera de 3 megapixeli, un MP3 player si o functie de inregistrare video.

Ultimul new entry de pe lista este KF510, evident, tot un slider, de data aceasta cu feedback haptic, plus un display LCD si o camera cu blitz si suport pentru inregistrare video QVGA. KF700 si KF510 vor fi disponibile din martie in Europa, in vreme ce KF600 este disponibil acum. Se pare ca sliderele definesc deja brandul LG si avem de-a face cu o serie de handseturi chic, care vor atinge cu siguranta popularitatea in Europa.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×