Traficul de pe iPad catre celebrul blog TechCrunch, in plina crestere

1.017 ori
<b>Traficul de pe iPad catre celebrul blog TechCrunch, in plina crestere</b>TechCrunch, posibil cel mai celebru blog tech de pe web a publicat recent statistici care arata cresterea in popularitate a lui Apple iPad, cel putin in ce priveste traficul generat acestui site. Astfel, aflam ca TechCrunch.com a fost accesat de 4 ori mai...

TechCrunch, posibil cel mai celebru blog tech de pe web a publicat recent statistici care arata cresterea in popularitate a lui Apple iPad, cel putin in ce priveste traficul generat acestui site. Astfel, aflam ca TechCrunch.com a fost accesat de 4 ori mai mult in ultima luna de pe iPad decat in luna aprilie, de exemplu.

iPad OS este a patra platforma ca popularitate, la capitolul accesari TechCrunch, depasind terminalele bazate pe Linux si apropiindu-se de iPhone in top. Terminalele iOS la un loc au atins un total de 10% din cota de browsing a acestui blog, in vreme ce Windows detine suprematia, cu 55.20%, urmat de platforma Mac, cu 26.88%.

In luna aprilie topul arata astfel: Microsoft Windows – 59.68%, Mac – 27.78%, iPhone – 5%, Linux – 5% si iPad – 1.18%. Cu peste 3 milioane de iPad-uri vandute si o noua versiune a tabletului pregatita pentru lansare catre finalul anului, ne asteptam ca topul sa se mai modifice de cateva ori.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×