Traficul de pe iPad catre celebrul blog TechCrunch, in plina crestere

Autor:  | Publicat în:  Apple 978 ori
<b>Traficul de pe iPad catre celebrul blog TechCrunch, in plina crestere</b>TechCrunch, posibil cel mai celebru blog tech de pe web a publicat recent statistici care arata cresterea in popularitate a lui Apple iPad, cel putin in ce priveste traficul generat acestui site. Astfel, aflam ca TechCrunch.com a fost accesat de 4 ori mai...

TechCrunch, posibil cel mai celebru blog tech de pe web a publicat recent statistici care arata cresterea in popularitate a lui Apple iPad, cel putin in ce priveste traficul generat acestui site. Astfel, aflam ca TechCrunch.com a fost accesat de 4 ori mai mult in ultima luna de pe iPad decat in luna aprilie, de exemplu.

iPad OS este a patra platforma ca popularitate, la capitolul accesari TechCrunch, depasind terminalele bazate pe Linux si apropiindu-se de iPhone in top. Terminalele iOS la un loc au atins un total de 10% din cota de browsing a acestui blog, in vreme ce Windows detine suprematia, cu 55.20%, urmat de platforma Mac, cu 26.88%.

In luna aprilie topul arata astfel: Microsoft Windows – 59.68%, Mac – 27.78%, iPhone – 5%, Linux – 5% si iPad – 1.18%. Cu peste 3 milioane de iPad-uri vandute si o noua versiune a tabletului pregatita pentru lansare catre finalul anului, ne asteptam ca topul sa se mai modifice de cateva ori.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×