Trei noi smartphone-uri Samsung misterioase primesc certificarea WiFi, ar putea sosi la MWC

1.183 ori
<b>Trei noi smartphone-uri Samsung misterioase primesc certificarea WiFi, ar putea sosi la MWC</b>Peste nici 10 zile vom purcede la Barcelona, pentru a asista la debutul lui Mobile World Congress și până atunci mă aștept la o avalanșă de zvonuri pe tema showului tehnologic din Spania. Astăzi aflăm că 3 noi terminale misterioase Samsung au...

Peste nici 10 zile vom purcede la Barcelona, pentru a asista la debutul lui Mobile World Congress și până atunci mă aștept la o avalanșă de zvonuri pe tema showului tehnologic din Spania. Astăzi aflăm că 3 noi terminale misterioase Samsung au primit certificarea WiFi, identitatea lor rămânând în ceață în acest moment. Haideți să aflăm despre ce este vorba.

Primul pe listă este Samsung SGH-T999, un device cu un display HD, care ar putea fi de fapt Samsung Galaxy S Blaze 4G, un handset prezentat în SUA cu ceva timp în urmă dar nelansat încă. E foarte probabil că acesta să fie un model destinat operatorului T-Mobile, dacă ne luăm după litera "T" din numele său de cod, care ar putea reprezenta numele operatorului. Rețineți și ca un număr de cod precum "9x9", în acest caz 999 ar putea însemna că smartphone-ul dual core este ceva mai mult decât un terminal obișnuit. Poate un nou Galaxy Note?

Trecând mai departe îl descoperim pe SGH-I535, dar și pe SPH-L710, fără vreo dotare hardware menționată aici. Primul ar veni cu Android 4.0 și s-ar îndrepta către operatorul Verizon, deci mă aștept să aibă și suport LTE. în schimb, al doilea model este unul destinat operatorului Sprint, dar încă o dată, detaliile sunt inexistente. Probabil că acestea sunt versiuni americane ale telefoanelor pe care le vom vedea anunțate la MWC 2012 și în pur stil american el vor avea o lansare întârziată și evenimente separate în SUA.

Trei noi smartphone-uri Samsung misterioase primesc certificarea WiFi, ar putea sosi la MWC

Trei noi smartphone-uri Samsung misterioase primesc certificarea WiFi, ar putea sosi la MWC

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×