Probleme mari descoperite În fabricile Foxconn, principal producător Apple

Autor:  | Publicat în:  Foxconn 1.137 ori
<b>Probleme mari descoperite În fabricile Foxconn, principal producător Apple</b>O asociație a muncii a inspectat recent fabricile Foxconn din China, acestea fiind cele care produc terminalele Apple. Se pare că ar fi fost găsite numeroase nereguli, iar această inspecție ar fi fost cerută chiar de către Apple, în urma...

O asociație a muncii a inspectat recent fabricile Foxconn din China, acestea fiind cele care produc terminalele Apple. Se pare că ar fi fost găsite numeroase nereguli, iar această inspecție ar fi fost cerută chiar de către Apple, în urma zvonurilor cu privire la condițiile de muncă și salariile infime practicate.

Auret van Heerden CEO al Asociației de Muncă a refuzat să dea detalii exacte despre ce se întâmplă la Foxconn, dar a promis că va veni cu anunțuri importante în viitorul apropiat. Se pare că Foxconn ar fi cooperat cu autoritățile și este gata să respecte deciziile acestora. Van Heerden a menționat și ca încălcări ale regulamentelor au fost greu de găsit la Foxconn, deoarece echipamentele erau de top și munca se desfășura într-un ton general liniștit. Probleme precum utilizarea de substanțe toxice sau munca peste program au fost greu de detectat, dar în cele din urmă au fost depistate.

Există și aspecte pozitive subliniate de asociația menționată mai sus, cum ar fi faptul că orice pericol care apare în procesul de prelucrare a aluminiului a fost înlăturat. în prealabil avuseseră loc explozii din această cauză, dar Apple și Foxconn au minimizat pericolul acum, deși o explozie a ucis 3 muncitori și rănit peste 70 de persoane anul trecut. Mă aștept că în perioada următoare să vedem modificări ale programului de muncă pentru angajații de la Foxconn și poate și modificări de salarii și condiții de muncă, în bine evident. E important să ne amintim că sunt OAMENI cei care fabrică gadgeturile pe care le apreciem atât de mult.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×