Trimite linkuri, harti si numere de telefon pe handseturi Android cu Chrome to Phone (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.399 ori
<b>Trimite linkuri, harti si numere de telefon pe handseturi Android cu Chrome to Phone (Video)</b>Daca ati dorit sa trimiteti linkuri sau alte informatii de pe desktop sau laptop pe telefonul dumneavoastra, aveti acum la dispozitie extensia Chrome to Phone. Aceasta va adauga un buton browserului Google Chrome, iar utilizatorul il va folosi sa trimita...

Daca ati dorit sa trimiteti linkuri sau alte informatii de pe desktop sau laptop pe telefonul dumneavoastra, aveti acum la dispozitie extensia Chrome to Phone. Aceasta va adauga un buton browserului Google Chrome, iar utilizatorul il va folosi sa trimita instant o adresa web, un clip YouTube sau un numar de telefon catre un terminal Android 2.2.

Spre exemplu, daca cititi un articol interesant pe un site de stiri si trebuie sa plecati din fata computerului, veti putea da click pe iconul extensiei lui Google Chrome si veti trimite linkul pe telefonul Android. Browserul handsetului va deschide automat linkul si veti continua sa cititi articolul anterior mentionat, de data aceasta pe ecranul terminalului mobil.

La fel se va intampla si cu Google Maps si YouTube. Extensia Chrome to Phone este disponibila in limba engleza deocamdata, dar vor fi adaugate si alte limbi straine in curand. Mai multe detalii aflati din clipul de mai sus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×