Archos pregateste o serie de tableturi/MID-uri cu Android la bord, preturi accesibile

1.147 ori
<b>Archos pregateste o serie de tableturi/MID-uri cu Android la bord, preturi accesibile</b>Archos a anuntat recent ca va lansa noi produse din gama Generation 8, serie care include terminale mobile cu diagonale ce pornesc de la 2.8 inchi si ajung la 10 inchi. Preturile acestora sunt destul de accesibile, ajungand de la 100 la 350 de dolari....

Archos a anuntat recent ca va lansa noi produse din gama Generation 8, serie care include terminale mobile cu diagonale ce pornesc de la 2.8 inchi si ajung la 10 inchi. Preturile acestora sunt destul de accesibile, ajungand de la 100 la 350 de dolari.

Lista include cel putin 5 tableturi, bazate pe Android 2.2 si dotate cu procesor ARM Cortex A9 si suportand accelerare 3D OpenGL. Dintre noile terminale iese in evidenta Archos 32 (8 GB), care soseste la pretul de 149 dolari si poate rivaliza cu usurinta cu un iPod Touch. Dotarile sale includ un display touch de 3.2 inchi, cu rezolutie de 400 x 240 pixeli, WiFi, Bluetooth, iesire composite video si suport pentru majoritatea codecurilor video.

Sub carcasa acestui terminal se ascunde un procesor ARM Corex A8, iar MID-ul ar putea avea ca singur defect lipsa suportului pentru Android Market, desi acest lucru nu a confirmat inca.

Archos pregateste o serie de tableturi/MID-uri cu Android la bord, preturi accesibile

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×