Ulefone Metal aduce și funcția de split-screen; putem viziona materiale video și în timp ce accesăm alte aplicații

1.006 ori
<b>Ulefone Metal aduce și funcția de split-screen; putem viziona materiale video și în timp ce accesăm alte aplicații</b>Telefonul Ulefone Metal aduce printre altele și numeroase funcții software la pachet. Una dintre acestea este opțiunea split-screen prin care putem viziona materiale video chiar și în timpul rulării de alte aplicații. Clipul video va fi afișat sub forma u

Recent anunțat, smartphone Ulefone METAL este puternic promovat în acest moment de către compania producătoare - device arătos care după cum și numele său sugerează, sosește într-o carcasă metalică unibody. Acest model aduce la pachet și numeroase funcții software, una dintre acestea fiind split-screen, modalitate prin care putem urmări materiale video chiar și în timp ce rulăm alte aplicații.

Split Screen

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, la alegerea acestei funcții, o fereastră plutitoare va apărea pe ecran - aici fiind locul în care clipul va fi redat în timp ce poate scriem un mesaj, sau navigăm pe web. Vom putea seta mărimea ferestrei în cauză, dar și nivelul de transparență. 

Ca dotări hardware, Ulefone Metal ne aduce un display de 5 inch, un procesor octa-core MediaTek MT6753 pe 64-bit, 3 GB memorie RAM LPDDR3 și o cameră foto principală de 8 megapixeli cu senzor Sony IMX149 ce va realiza fotografii la o rezoluție de 13 megapixeli grație unei tehnologii de interpolare. De asemenea, avem un scanner de amprente și o baterie de 3050 mAh la interior.

Puteți afla mai multe despre acest smartphone accesând pagina ulefone.com, iar de aici vă puteți înscrie la un giveaway special ce are ca premii terminale Ulefone Metal. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×