Ulefone Metal este supus unui nou test de rezistență; avem detalii și despre un giveaway!

1.198 ori
<b>Ulefone Metal este supus unui nou test de rezistență; avem detalii și despre un giveaway!</b>După ce anterior am văzut cum smartphone-ul Ulefone Metal este supus unui test de rezistență cum nu se poate mai dificil, și anume testul cu flexul electric, astăzi este momentul să privim asupra unui nou astfel de clip. De această dată însă avem parte de

Săptămâna trecută cei de la Ulefone ne-au prezentat un prim test de rezistență realizat asupra smartphone-ului Ulefone Metal, test ce a inclus un flex electric ce într-un final a străpuns carcasa metalică a telefonului ce în acest moment este disponibil la precomandă. Astăzi este momentul să privim asupra unui nou astfel de clip interesant, unul în care telefonul este torturat de o bormașină electrică de această dată. 

Ulefone Metal

Ce vrea să ne demonstreze acest test, este faptul că smartphone-ul Ulefone Metal beneficiază de un standard de rezistență superior, fiind vorba atât despre panoul frontal acoperit cu sticlă, cât și despre carcasa sa metalică. După cum puteți observa, chiar și după câteva "întâlniri" cu bormașina, display-ul telefonului este în continuare responsiv la atingeri chiar dacă sticla începe să se crape în numeroase locuri.

Așadar, putem spune că Ulefone Metal este un smartphone pe care vă puteți baza, unul ce nu va ceda prea repede în urma unor căzături sau lovituri mai agresive. Știți deja că produsul de față ne aduce un display HD de 5 inch, un procesor octa-core, 3 GB memorie RAM și un scanner de amprente. La precomandă îl puteți găsi pentru suma de 119.99 dolari + un cadou format dintr-o folie de sticlă temperată pentru display și o husă flip.

De asemenea, pe pagina de Facebook Ulefone găsiți detalii despre un giveaway special prin care se pune la bătaie un smartphone Ulefone Metal! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×