Ulefone ne prezintă o serie de fotografii realizate cu smartphone-ul Power; iată cum se descurcă senzorul de 13 megapixeli

963 ori
<b>Ulefone ne prezintă o serie de fotografii realizate cu smartphone-ul Power; iată cum se descurcă senzorul de 13 megapixeli</b>Pe l&acirc;ngă uriașa baterie de 6050 mAh ce este cu siguranță principalul punct de atracție &icirc;n cazul lui Ulefone Power, &icirc;n lista de specificații a telefonului mai &icirc;nt&acirc;lnim și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu...

Pe lângă uriașa baterie de 6050 mAh ce este cu siguranță principalul punct de atracție în cazul lui Ulefone Power, în lista de specificații a telefonului mai întâlnim și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu senzor Sony IMX214, deschidere f/1.8 și bliț dual-tone la pachet, modul ce promite fotografii de calitate din start.

Cu scopul de a ne prezenta capabilitățile camerei foto, cei de la Ulefone ne pun la dispoziție o serie de fotografii realizate cu smartphone-ul Power. Aflați că senzorul adus pe acest model vine cu funcția de focalizare a subiecților în doar 0.3 secunde și cu posibilitatea de captură la un nivel ISO 1600 perfect în condiții low-light.

Mostra foto Ulefone Power

De asemenea, Ulefone Power ne aduce și un senzor frontal OmniVision de 5 megapixeli numai bun pentru selfie-uri. Revenind la camera foto principală și la fotografiile realizate, remarcăm prezența unui număr consistent de detalii aici, dar și faptul că imaginile nu suferă de supra-saturare, culorile fiind unele realiste.

Mostra foto Ulefone Power

Telefonul celor de la Ulefone poate realiza fotografii la o rezoluție maximă de 4800 x 2700 pixeli, o astfel de imagine având o mărime de aproximativ 5 Mb. Totodată, primim și suport pentru captură video la rezoluție Full HD și la un bitrate de 30 fps. Puteți admira fotografiile realizate de Ulefone Power chiar în acest articol.

Mostra foto Ulefone Power

Mostra foto Ulefone Power

Aflați în același timp și faptul că telefonul poate fi achiziționat până pe 18 februarie pentru suma de doar 179.99 dolari ~ 746 lei. Printre dotările sale se află un display Full HD de 5.5 inch, 3 GB RAM, un procesor octa-core, 16 GB memorie internă + slot microSD și un scanner de amprente.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×