Ulefone Paris primește o versiune mai accesibilă; modelul Paris X costă 119 dolari și vine cu display HD de 5 inch

Autor:  | Publicat în:  Ulefone 681 ori
<b>Ulefone Paris primește o versiune mai accesibilă; modelul Paris X costă 119 dolari și vine cu display HD de 5 inch</b>Smartphone-ul Ulefone Paris este unul dintre cele mai interesante smartphone-uri de buget la ora actuală, un terminal ce a fost adus și pe plan local de către Evolio. Deși prețul acestuia este unul foarte bun, compania chineză ne pregătește o...

Smartphone-ul Ulefone Paris este unul dintre cele mai interesante smartphone-uri de buget la ora actuală, un terminal ce a fost adus și pe plan local de către Evolio. Deși prețul acestuia este unul foarte bun, compania chineză ne pregătește o ediție Lite denumită Paris X, aceasta fiind cu 10 dolari mai ieftină.

Printre dotările ce le vom primi la pachet se numără un display HD de 5 inch, 2 GB RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, o baterie de 2250 mAh și o cameră frontală de 5 megapixeli. De asemenea, Ulefone Paris X va oferi sistemul de operare Android 5.1 Lollipop și o cameră foto Sony IMX166 de 8 megapixeli (Ulefone Paris - 13 megapixeli).

Ulefone Paris X

Ulefone alege ca acest smartphone să vină cu procesor quad-core Mediatek MT6735 de 1.0 GHz pe 64-bit (Ulefone Paris - octa-core 1.3 GHz Mediatek MT6753). În schimb, Ulefone Paris X va păstra design-ul pe care îl cunoaștem deja, având un preț de doar 119.99 dolari ~ aproximativ 495 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×