Evolio X5 debutează oficial: flagship nou octa core cu Android 5.1 şi garanţie de ecran spart inclusă

1.365 ori
<b>Evolio X5 debutează oficial: flagship nou octa core cu Android 5.1 şi garanţie de ecran spart inclusă</b>Primeam &icirc;n urmă cu 2 săptăm&acirc;ni un teaser interesant cu privire la un nou flagship Evolio, iar acel model a devenit oficial astăzi. E vorba despre Evolio X5, un model pe care &icirc;l vedeţi mai jos şi care vine cu garanţie de ecran...

Primeam în urmă cu 2 săptămâni un teaser interesant cu privire la un nou flagship Evolio, iar acel model a devenit oficial astăzi. E vorba despre Evolio X5, un model pe care îl vedeţi mai jos şi care vine cu garanţie de ecran spart inclusă.

Aflaţi că noul smartphone este un Ulefone Paris, integrat în portofoliul Evolio sub numele de X5. Acest telefon cu nume de BMW apreciat de români este un model dual SIM, cu Android 5.1 la bord şi un procesor octa core 64 bit, Mediatek MTK6753, tactat la 1.3 GHz. Avem parte şi de 2 GB RAM, finisaje premium şi un display IPS HD de 5 inch. Terminalul măsoară 8 mm în grosime şi vine cu o cameră de 13 megapixeli în spate şi una frontală de 5 MP.

Evolio X5 debutează oficial

Evolio X5 pune la bătaie şi un sistem audio cu procesor Bes Smart 2.0, cu un algoritm nou de conversie digital-analogica în timp real. Nou venitul va fi disponibil pe alb cu detalii aurii sau gri închis, urmând a fi comercializat din data de 3 decembrie la preţul de 999 lei. A se remarca aici şi acea muchie arătoasă, aparent metalică a acestui device. Reţineţi şi că acest model are preţul promoţional de 699 lei la primele 100 de comenzi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×