UMIDIGI C Note este anunțat oficial; smartphone de buget cu baterie de 3800 mAh și Android Nougat!

1.095 ori
<b>UMIDIGI C Note este anunțat oficial; smartphone de buget cu baterie de 3800 mAh și Android Nougat!</b>Pe piață debutează astăzi un nou smartphone de buget, model numit UMIDIGI C Note și prezentat mai jos. Avem aici de-a face cu un terminal de 5.5 inch ce ne oferă 3 GB memorie RAM, o baterie de 3800 mAh la pachet și sistemul de operare Android 7.0 Nougat

Compania chineză UMIDIGI a anunțat astăzi lansarea unui smartphone chiar interesant prin prisma raportului preț-specificații, model numit C Note și prezentat în cadrul imaginilor de mai jos. Acest phablet este disponibil în acest moment pentru suma de numai 139.99 dolari și mai jos aflați ce ne promite în materie de dotări hardware. 

UMIDIGI C Note

Ei bine, primim în cazul de față un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD (panou produs de Sharp), un procesor quad-core MediaTek MT6737T de 1.5 GHz, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare + slot microSD de până la 256 GB. Avem un scanner de amprente integrat în butonul home fizic, conectivitate 4G LTE și nelipsitul slot dual-SIM. 

UMIDIGI C Note

Telefonul aduce o cameră foto principală Samsung S5K3L8 de 13 megapixeli cu PDAF și bliț LED, o cameră selfie de 5 megapixeli și un port microUSB v2.0 pentru încărcare și sincronizare date cu PC-ul. UMIDIGI C Note se remarcă și prin generoasa baterie de 3800 mAh pe care o avem la pachet, unitate ce ne promite pe hârtie până la 2 zile de autonomie într-un regim normal de utilizare.

UMIDIGI C Note

Din punct de vedere al dimensiunilor, telefonul măsoară doar 8.3 mm în grosime și cântărește 172 grame. Ce ar mai fi de menționat aici este faptul că UMIDIGI C Note rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat din fabrică. Mai multe detalii despre acest produs găsiți pe umidigi.com!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×