Xiaomi primește un brevet ce face referire la un smartphone pliabil; iată schițele asociate!

1.436 ori
<b>Xiaomi primește un brevet ce face referire la un smartphone pliabil; iată schițele asociate!</b>Visăm de ceva vreme la un smartphone flexibil și pliabil, produs care din păcate nu prea are șanse mari să ajungă realitate prea curând. Totuși, companiile ce activează pe piața smartphone continuă să depună aplicații de brevet pentru asemenea produse

Cu toate că smartphone-urile flexibile și pliabile sunt la ani distanță de acest moment, iată că firmele ce activează în domeniul smartphone continuă a completa aplicații de brevet pentru asemenea tehnologii. Cel mai nou nume de pe lista companiilor care au gândit un asemenea design de telefon este chiar Xiaomi, firma ce spre sfârșitul anului trecut atrăgea atenția tuturor prin arătosul model numit Mi Mix.

Brevet Xiaomi

Pe viitor chinezii ne pregătesc un smartphone pliabil, detaliu dezvăluit chiar de către schițele asociate acestui brevet proaspăt acordat în China. Vedem un design ce ne amintește de smartphone-urile cu clapetă, numai că aici nu vor exista butoane fizice, ci un ecran generos care se pliază atunci când stă în buzunar.

Brevet Xiaomi

Din păcate nu avem alte detalii despre conceptul imaginat aici de către Xiaomi, dar este bine de știut că firma asiatică lucrează la asemenea tehnologii ale viitorului. Deja cu Mi Mix ei au dat lovitura putem spune, telefon ce a trezit atât interesul publicului pentru telefoanele cu display edge-to-edge, cât și pe ce al competitorilor care lucrează la produse similare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×