Xiaomi primește un brevet ce face referire la un smartphone pliabil; iată schițele asociate!

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.345 ori
<b>Xiaomi primește un brevet ce face referire la un smartphone pliabil; iată schițele asociate!</b>Visăm de ceva vreme la un smartphone flexibil și pliabil, produs care din păcate nu prea are șanse mari să ajungă realitate prea curând. Totuși, companiile ce activează pe piața smartphone continuă să depună aplicații de brevet pentru asemenea produse

Cu toate că smartphone-urile flexibile și pliabile sunt la ani distanță de acest moment, iată că firmele ce activează în domeniul smartphone continuă a completa aplicații de brevet pentru asemenea tehnologii. Cel mai nou nume de pe lista companiilor care au gândit un asemenea design de telefon este chiar Xiaomi, firma ce spre sfârșitul anului trecut atrăgea atenția tuturor prin arătosul model numit Mi Mix.

Brevet Xiaomi

Pe viitor chinezii ne pregătesc un smartphone pliabil, detaliu dezvăluit chiar de către schițele asociate acestui brevet proaspăt acordat în China. Vedem un design ce ne amintește de smartphone-urile cu clapetă, numai că aici nu vor exista butoane fizice, ci un ecran generos care se pliază atunci când stă în buzunar.

Brevet Xiaomi

Din păcate nu avem alte detalii despre conceptul imaginat aici de către Xiaomi, dar este bine de știut că firma asiatică lucrează la asemenea tehnologii ale viitorului. Deja cu Mi Mix ei au dat lovitura putem spune, telefon ce a trezit atât interesul publicului pentru telefoanele cu display edge-to-edge, cât și pe ce al competitorilor care lucrează la produse similare.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×