UMIDIGI prezintă o nouă gamă de smartphone-uri intitulată S-Class! Primul model ni se dezvăluie astăzi!

1.385 ori
<b>UMIDIGI prezintă o nouă gamă de smartphone-uri intitulată S-Class! Primul model ni se dezvăluie astăzi!</b>Compania chineză a anunțat astăzi lansarea unei noi game de terminale mobile, serie numită S-Class. Primul produs din gamă se va numi UMIDIGI S și avem ocazia să descoperim câteva detalii despre acesta și să vedem o serie de imagini oficiale

Aflăm astăzi faptul că firma asiatică UMIDIGI (cunoscută anterior sub denumirea UMi) tocmai ce a lansat o nouă gamă de terminale mobile, aceasta fiind intitulată S-Class. Debutează astfel și primul model din serie numit UMDIGI S și avem astfel ocazia să aflăm câteva detalii despre design-ul său și despre un concurs prin care 5 persoane vor avea șansa de a achiziționa telefonul pentru doar 0.99 dolari.

UMIDIGI S

Nu ne sunt dezvăluite informații despre dotările hardware, așa că ne axăm pe capitolul look. UMIDIGI scoate în evidență aici simetria design-ului pe care telefonul îl adoptă, acesta sosind într-o carcasă unibody metalică. În spate avem o cameră duală plasată într-un setup similar cu cel de pe Xiaomi Redmi Pro sau de pe HTC One M8 dacă vreți. 

UMIDIGI S

Mai se remarcă și antenele de pe spate în stil Meizu Pro 6 și iPhone 7, butoanele fizice de volum și cel power/unlock, dar și panoul frontal cu margini laterale foarte înguste în jurul ecranului. Tot aici avem și scanner-ul de amprente și ne așteptăm la 4 sau 6 GB RAM la bord. 

Referitor la concurs, tot ce aveți de făcut pentru a participa este să vă încrieți cu adresa de e-mail pe site-ul oficial și să lăsați un comentariu tot acolo care să îndeplinească cerința impusă de companie. UMIDIGI va alege 5 câștigători dintre cei înscriși, aceștia având posibilitatea de a achiziționa telefonul UMIDIGI S pentru suma de doar 0.99 dolari. Detalii extra găsiți aici!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×