UMIDIGI prezintă o nouă gamă de smartphone-uri intitulată S-Class! Primul model ni se dezvăluie astăzi!

1.412 ori
<b>UMIDIGI prezintă o nouă gamă de smartphone-uri intitulată S-Class! Primul model ni se dezvăluie astăzi!</b>Compania chineză a anunțat astăzi lansarea unei noi game de terminale mobile, serie numită S-Class. Primul produs din gamă se va numi UMIDIGI S și avem ocazia să descoperim câteva detalii despre acesta și să vedem o serie de imagini oficiale

Aflăm astăzi faptul că firma asiatică UMIDIGI (cunoscută anterior sub denumirea UMi) tocmai ce a lansat o nouă gamă de terminale mobile, aceasta fiind intitulată S-Class. Debutează astfel și primul model din serie numit UMDIGI S și avem astfel ocazia să aflăm câteva detalii despre design-ul său și despre un concurs prin care 5 persoane vor avea șansa de a achiziționa telefonul pentru doar 0.99 dolari.

UMIDIGI S

Nu ne sunt dezvăluite informații despre dotările hardware, așa că ne axăm pe capitolul look. UMIDIGI scoate în evidență aici simetria design-ului pe care telefonul îl adoptă, acesta sosind într-o carcasă unibody metalică. În spate avem o cameră duală plasată într-un setup similar cu cel de pe Xiaomi Redmi Pro sau de pe HTC One M8 dacă vreți. 

UMIDIGI S

Mai se remarcă și antenele de pe spate în stil Meizu Pro 6 și iPhone 7, butoanele fizice de volum și cel power/unlock, dar și panoul frontal cu margini laterale foarte înguste în jurul ecranului. Tot aici avem și scanner-ul de amprente și ne așteptăm la 4 sau 6 GB RAM la bord. 

Referitor la concurs, tot ce aveți de făcut pentru a participa este să vă încrieți cu adresa de e-mail pe site-ul oficial și să lăsați un comentariu tot acolo care să îndeplinească cerința impusă de companie. UMIDIGI va alege 5 câștigători dintre cei înscriși, aceștia având posibilitatea de a achiziționa telefonul UMIDIGI S pentru suma de doar 0.99 dolari. Detalii extra găsiți aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×