Galaxy Note 8 apare randat într-un material promoțional pentru chipset-ul Exynos 8895; să fie acesta primul teaser?!

2.180 ori
<b>Galaxy Note 8 apare randat într-un material promoțional pentru chipset-ul Exynos 8895; să fie acesta primul teaser?!</b>Contul de Twitter SamsungExynos tocmai ce a postat un material promoțional pentru chipset-ul Exynos 8895, unul ce pare a ne prezenta design-ul phablet-ului Galaxy Note 8 ce se va lansa în august. Din start se observă diagonala mai generoasă și

Contul de Twitter SamsungExynos ne atrage complet atenția astăzi odată cu postarea unui material promoțional pentru chipset-ul Exynos 8895. Nimic ciudat până aici, doar că vedem randat un telefon Samsung încă nelansat - model ce are toate șansele să fie chiar phablet-ul Samsung Galaxy Note 8 ținând cont de faptul că se remarcă din start o diagonală mai generoasă și muchii mai drepte în raport cu S8.

La prima vedere parcă telefonul de aici adoptă margini și mai înguste în partea de sus, acolo unde regăsim senzorii de luminozitate, camera selfie și earpiece-ul pentru convorbiri. Nici marginile laterale ale ecranului nu sunt pe atât de curbate ca la S8 și teoretic carcasa dispozitivului de față ar trebui să ofere și un locaș dedicat pentru stylus-ul S-Pen.

Sunt mari șanse ca aceasta să fie primul leak cu adevărat credibil pentru Samsung Galaxy Note 8, sud-coreenii dezvăluind"din greșeală" și design-ul lui S8 cu ceva timp înaintea debutului din aprilie. Mai curioși am fi totuși de partea din spate și de amplasarea camerei duale..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×