Un nou design curbat de iPhone 6 apare sub forma unei machete

1.037 ori
<b>Un nou design curbat de iPhone 6 apare sub forma unei machete</b>Faimosul tipster Sonny Dickson a publicat pe Twitter o serie de imagini cu o machetă de iPhone 6, de această dată cu un design mai curbat decât ne așteptam. Dickson este o sursă sigură, deci hai să îi analizăm fotografiile. &nbsp; E vorba aici...

Faimosul tipster Sonny Dicksona publicat pe Twitter o serie de imagini cu o machetă de iPhone 6, de această dată cu un design mai curbat decât ne așteptam. Dickson este o sursă sigură, deci hai să îi analizăm fotografiile.

E vorba aici doar despre o machetă și nu despre terminalul real, după cum am spus. Remarc un inel auriu în jurul butonului Home, care nu merge prea bine cu negrul și griul carcasei. Zvonurile afirmă că în aceste imagini s-a afla de fapt phabletul iPhone 6, cel cu diagonală de 5.5 inch și nu telefonul de 4.7 inch. Ce remarcăm noi este că avem parte de o carcasă destul de curbată și parcă și ecranul pare puțin curbat.

Un nou design curbat de iPhone 6 apare sub forma unei machete

Observ și că avem un singur set de orificii în partea inferioară, lângă portul Lightning. Sper că Apple să nu facă greșeală de a ne oferi un difuzor mono și nu stereo, de vreme ce până și Sony oferă difuzoare stereo pe Xperia Z2. în rest, terminalul arată destul de previzibil și nu se observă schimbări majore.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×