Operatorul japonez KDDI confirmă lansarea pe piață a lui HTC J Butterfly 2 pentru această vară

Autor:  | Publicat în:  HTC 787 ori
<b>Operatorul japonez KDDI confirmă lansarea pe piață a lui HTC J Butterfly 2 pentru această vară</b>După ce în zilele trecute&nbsp;aflam că următorul HTC Butterfly ar putea aduce câteva dintre funcțiile pe care le-am regăsim pe modelul flagship de anul acesta, și anume HTC One M8, iată că prin intermediul operatorului japonez de telefonie KDDI...

După ce în zilele trecute aflam că următorul HTC Butterfly ar putea aduce câteva dintre funcțiile pe care le-am regăsim pe modelul flagship de anul acesta, și anume HTC One M8, iată că prin intermediul operatorului japonez de telefonie KDDI aflăm și faptul că HTC J Butterfly 2 va ajunge pe piață în această vară.

Potrivit KDDI, acest device va fi cunoscut pe piața internațională sub numele de HTC Deluxe 2, asta dacă va ajunge și pe alte piețe. Se așteaptă ca HTC J Butterfly 2 să debuteze oficial pe piața din Japonia în următoarele câteva luni, imediat după anunțul oficial ce va fi făcut de către compania HTC.

Printre posibilele specificații ale lui HTC J Butterfly 2 se numără un display Full HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 801, un GPU Adreno 330, o cameră foto principală de 13 megapixeli și o cameră foto secundară de 5 megapixeli. De asemenea, terminalul va mai include 2 GB de memorie RAM și 16 GB de stocare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×