Un nou site de SMS-uri gratuite pentru romani!

4.887 ori
<b>Un nou site de SMS-uri gratuite pentru romani!</b>Inca regretand vremurile vechiului MyX si folosind Callwave, atunci cand acesta este functional, romanii nu pot decat sa se bucure la auzul vestii ca un nou site care permite trimiterea de SMS-uri gratuite a fost lansat. &nbsp; Acesta este "opera" web...

Inca regretand vremurile vechiului MyX si folosind Callwave, atunci cand acesta este functional, romanii nu pot decat sa se bucure la auzul vestii ca un nou site care permite trimiterea de SMS-uri gratuite a fost lansat.

Acesta este "opera" web designerilor de la Gravity Design si va va interesa sa aflati ca aceste mesaje includ anunturi publicitare, care genereaza profit pentru companie, conform dailybusiness.ro. Producatorii site-ului estimeaza ca vor obtine un profit de 50.000 de euro in primul an de activitate. Site-ul poarta numele de PubliSMS.ro, iar investitia in acesta a costat 3000 de euro. Un astfel de serviciu a fost pus la dispozitia publicului si in luna decembrie, prin intermediul site-ului Apropo.ro. Prin PubliSMS, utilizatorii vor putea trimite zi de zi cate 2 mesaje text gratuite.

Cele 2 SMS-uri vor include mesaje publicitare la inceputul lor, de cate 30 de cuvinte. Advertiserii pot cumpara intre 100 si 200.000 de SMS-uri pentru a-si promova produsele, la costul de 8.33 euro, respectiv 16.660 euro. Se pare ca deja compania are 3 clienti importanti, unul dintre acestia cumparand reclame pentru 100.000 de SMS-uri. De mentionat este faptul ca site-ul nu functioneaza inca, iar singurul client de pana acum este Floridelux.ro, creat de asemenea de catre Gravity Design. Managerul si actionarul majoritar al companiei, Marius Dosinescu afirma ca in cazul in care compania nu va avea clienti advertiseri, ea se va autofinanta prin intermediului celorlalte proiecte ale sale, cum ar fi Floridelux.ro, Coroane.ro, BrazideCraciun.ro sau Artleigallery.com.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×