Sony Ericsson va dezvalui un nou telefon CyberShot

2.480 ori
<b>Sony Ericsson va dezvalui un nou telefon CyberShot</b>Se pare ca Sony Ericsson va prezenta un nou telefon in aceste zile, acesta facand parte din seria CyberShot si aratand exact ca modelul din imaginea urmatoare: Seria acestui telefon din seria K CyberShot nu a fost inca anuntata, care avem motive sa credem...

Se pare ca Sony Ericsson va prezenta un nou telefon in aceste zile, acesta facand parte din seria CyberShot si aratand exact ca modelul din imaginea urmatoare:

Seria acestui telefon din seria K CyberShot nu a fost inca anuntata, care avem motive sa credem ca terminalul va vi un K700 sau K800, avand in vedere specificatiile sale si pozitionarea in segmentul de mijloc al pietei. Cea mai importanta trasatura a sa este evident camera de 5 megapixeli plasata in partea din spate a terminalului. Nu beneficiem de un blitz Xenon, dar Sony Ericsson si-a echipat telefonul cu o varianta LED de blitz.

Veti observa de asemenea, ca in partea frontala a handsetului Sony Ericsson a renuntat la joystick, in favoarea unui sistem de navigare in 5 directii. Specificatiile acestui nou CyberShot includ un display QVGA de 16 milioane de culori, camera secundara pentru videoconvorbiri si un soi de mecanism nou care permite detasarea cu usurinta a carcasei din spate a terminalului. Va vom tine la curent pe masura ce aflam noi detalii despre acest camera phone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×