Un nou telefon 3D de la HTC? Un posibil HTC EVO 3D 2 Își face apariția Într-un promo pentru HTC EVO 4G LTE (Video)

1.558 ori
<b>Un nou telefon 3D de la HTC? Un posibil HTC EVO 3D 2 Își face apariția Într-un promo pentru HTC EVO 4G LTE (Video)</b>LG are deja un telefon nou 3D în 2012, pe care vi l-am prezentat atât în acțiune în direct de la MWC 2012, cât și într-un review detaliat cu o săptămână în urmă. Cum rămâne totuși cu rivalii acestie companii? Așteptăm noi telefoane 3D...

LG are deja un telefon nou 3D în 2012, pe care vi l-am prezentat atât în acțiune în direct de la MWC 2012, cât și într-un review detaliat cu o săptămână în urmă. Cum rămâne totuși cu rivalii acestie companii? Așteptăm noi telefoane 3D de la HTC și Samsung, iar primii se pare că au deja în pregătire un model, cum ar fi cel descoperit din greșeală în clipul de mai jos.

Acest clip prezintă în detaliu telefonul HTC EVO 4G LTE, lansat oficial de operatorul Sprint și HTC în această săptămână. Acesta este un soi de combinație între HTC One X și One S, cu ceva adaos de culoare/design de la Sprint, plus acel suport kickstand în spate. Ei bine, în promo se observă la un moment un telefon cu design similar cu al lui HTC EVO 4G LTE, dar cu 2 camere în partea din spate și cu bliț dual LED. Să fie acesta HTC EVO 3D 2? Anul trecut când am testat primul HTC EVO 3D la Mobilissimo.ro am afirmat că LG Optimus 3D îi era ușor superior, iar acum cu prețul de doar 1200 - 1300 de lei, Evo 3D e imbatabil.

Imaginați-vă un urmaș, care ar upgrada diagonala ecranului la 4.7 inch, eventual și rezoluția și ne-ar oferi captura 3D 1080p... LG Optimus 3D Max ne-a făcut o impresie bună, mai ales prin design și prin evoluția bateriei și efectelor 3D, deci avem așteptări mari de la HTC... Mă întreb dacă telefonul va avea branding HTC One 3D.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×