850.000 de device-uri Android sunt activate zilnic

965 ori
<b>850.000 de device-uri Android sunt activate zilnic</b>Android merge din ce în ce mai bine și s-a ajuns a fi raportate 850.000 de noi device-uri activate zilnic. Informația este oficială și vine într-o postare a CEO-ului Googe - Larry Page. Prezintă realizările Google și care va fi politica lor în...

Android merge din ce în ce mai bine și s-a ajuns a fi raportate 850.000 de noi device-uri activate zilnic. Informația este oficială și vine într-o postare a CEO-ului Googe - Larry Page. Prezintă realizările Google și care va fi politica lor în viitorul apropiat. Nu se limitează doar la Android ci la viziunea pe care a implementat-o la Google de când a preluat poziția de CEO.

Pot să spun că de când a venit Larry Page s-au schimbat multe. Au lăsat peste 30 de proiecte și s-au concentrat pe a schimba modul în care facem search în Google, un fel de motor de căutare bazat pe social media. Contul de Google Plus joacă un rol important.

Se oferă o experiență similară indiferent dacă ești în Google Docs, Gmail sau Google Reader sau Google Plus. Au implementat un design similar peste tot. Până și YouTube a fost schimbat ca să intre în rezonanță cu Google Plus.

Google stă bine în 2012 și în viitorul apropiat. Pe partea de search nu au niciun rival serios și pe advertising la fel. în zona de telefoane mobile și tablete promovează un sistem diferit de principalul rival iOS și competiția nu este chiar directă. Vom vedea dacă Apple alege vreodată să aducă un iPhone sau un iPad ieftin. Atunci va fi o confruntare și mai puternică. Microsoft cu Windows Phone și Bing este la distanță mare de Google și Android.

O serie de date interesante:

  • peste 55 de companii care produc device-uri cu Android;
  • peste 300 de operatori de telefonie care comercializează telefoane Android;
  • peste 850.000 de device-uri activate zilnic - telefoanele și tabletele sunt pe primul loc:
  • browserul Google Chrome are peste 200 de milioane de utilizatori;
  • YouTube are peste 800 de milioane de utilizatori ce uploadează cel puțin un clip pe lună și 60 de minute de conținut video sunt uploadate într-o singură secundă;
  • advertisingul pe telefoane mobile și tablete a ajuns la 2.5 miliarde dolari în Q3 2011 - cu mult peste valoarea atinsă în Q3 2010. 
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×