Un nou telefon compact din India vine cu câteva tehnologii noi: Lava Iris Pro 30

767 ori
<b>Un nou telefon compact din India vine cu câteva tehnologii noi: Lava Iris Pro 30</b>în ultimii ani piața din India a început să fie remarcată în segmentul smartphone, mai ales că au existat câteva nume locale care au ieșit în evidență. E vorba despre Micromax și Lava, printre altele, aceasta din urmă companie lansând un...

în ultimii ani piața din India a început să fie remarcată în segmentul smartphone, mai ales că au existat câteva nume locale care au ieșit în evidență. E vorba despre Micromax și Lava, printre altele, aceasta din urmă companie lansând un nou handset în această săptămână, pe care îl admirați mai jos.

E vorba despre Lava Iris Pro 30, un smartphone Android subțire și cu rol de flagship în portofoliul producătorului. El măsoară 7.5 mm în grosime, cântărește 114 grame și integrează un display IPS LCD de 4.7 inch produs de Sharp. Ecranul suporta o rezoluție 720p și oferă 500 de unități lumens la capitolul luminozitate. Terminalul folosește și o tehnologie numită Content Adaptive Backlight Control, care economisește bateria cu 30%.

Un nou telefon compact din India vine cu câteva tehnologii noi: Lava Iris Pro 30

Bateria are o capacitate de 2000 mAh, iar dotările acestui device includ și Android 4.2 care rulează pe un procesor quad core de 1.2 GHz, cel mai probabil un MediaTek. Avem și suport USB OTG, deblocare facială și o cameră de 8 MP cu BSI și blitz dual LED. Handsetul integrează o cameră frontală de 3 megapixeli și costă 190 de euro, urmând să sosească și în Europa.

Un nou telefon compact din India vine cu câteva tehnologii noi: Lava Iris Pro 30

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×