HTC M8 are parte de o scăpare care indică prezența unui scanner de amprente În spate

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.004 ori
<b>HTC M8 are parte de o scăpare care indică prezența unui scanner de amprente În spate</b>Fie că îl cunoaștem drept HTC M8 sau HTC One Plus, urmașul lui HTC One se apropie și astăzi aflăm detalii despre o nouă dotare a sa. Odată cu apariția unor huse pentru acest device observăm un orificiu special în zona din spate, cel mai...

Fie că îl cunoaștem drept HTC M8 sau HTC One Plus, urmașul lui HTC One se apropie și astăzi aflăm detalii despre o nouă dotare a sa. Odată cu apariția unor huse pentru acest device observăm un orificiu special în zona din spate, cel mai probabil menit pentru accesarea scannerului de amprente.

Din câte știm în acest moment, device-ul se va lansa undeva la mijlocul lunii februarie. HTC M8 a avut parte de un număr impresionant de scăpări până acum, fie că e vorba de specificații, randari sau imagini hands on, dar fără vreo confirmare clară. După cum vedeți în imagine, handsetul are parte de două huse care au un decupaj rotund deasupra camerei, acolo unde ar putea fi cititorul de amprente.

Nu ar fi prima oară când HTC integrează o astfel de funcție, deoarece și HTC One Max vine cu un senzor de acest gen. Ce știm până acum despre M8? Că va avea un display Full HD de 5 inch, un procesor quad core Snapdragon 800 de 2.3 GHz, 2 GB RAM, 16 GB memorie internă și o baterie de 2900 mAh, plus slot microSD.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×