Un nou zvon despre lansarea lui Samsung Galaxy S IV: anunțat pe 15 martie, pus În vânzare În Europa de Est Întâi!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.370 ori
<b>Un nou zvon despre lansarea lui Samsung Galaxy S IV: anunțat pe 15 martie, pus În vânzare În Europa de Est Întâi!</b>După seria de zvonuri legate de specificațiile lui Samsung Galaxy S IV, acum aflăm că telefonul ar putea debuta pe 15 martie și apoi va fi lansat la începutul lui aprilie. Se pare că în martie va avea loc un eveniment Samsung Unpacked, deși...

După seria de zvonuri legate de specificațiile lui Samsung Galaxy S IV, acum aflăm că telefonul ar putea debuta pe 15 martie și apoi va fi lansat la începutul lui aprilie. Se pare că în martie va avea loc un eveniment Samsung Unpacked, deși acesta nu a fost confirmat încă de Samsung, ci de un apropiat al companiei, care a oferit detalii celor de la SamMobile.

Locul unde va fi organizat evenimentul pe 15 martie este ținut secret deocamdată, deși Londra a părut a fi o alegere bună anul trecut. Invitațiile la eveniment vor veni imediat după ce se termină MWC 2013 și jurnaliștii/blogerii au un moment de răgaz, conform aceleiași surse. E foarte interesant că Galaxy S IV va fi disponibil în țările din Europa de Est întâi, semn că seria Galaxy S se vinde tare bine în această zonă, zona noastră de altfel.

Apoi va urma debutul în întreaga Europă și Asia înainte ca luna aprilie să se termine. America, Australia și Africa vor primi noul Galaxy S în perioadă mai/iunie. Vă reamintesc că Galaxy S IV ar putea sosi cu un display Full HD de 5 inch, procesor 8 core Exynos 5 Octa, GPU 8 core Mali T658, 2 GB RAM și o cameră de 13 megapixeli. El va rula Android 4.2.1 din start și se pare că deja specificațiile au început să se repete și nu mai există prea multe dubii cu privire la dotările noului venit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×