LG face teasing pentru o nouă serie de telefoane; Să fie Seria F?

972 ori
<b>LG face teasing pentru o nouă serie de telefoane; Să fie Seria F?</b>LG a prezentat anul trecut seria de telefoane Optimus L în cadrul Mobile World Congress 2013, cu accentul pe modele cu preț accesibil și design pătrățos, în stilul lui Optimus Vu și Prada Phone 3.0. în acest an se zvonește că producătorul...

LG a prezentat anul trecut seria de telefoane Optimus L în cadrul Mobile World Congress 2013, cu accentul pe modele cu preț accesibil și design pătrățos, în stilul lui Optimus Vu și Prada Phone 3.0. în acest an se zvonește că producătorul asiatic va aduce la MWC o nouă gamă de telefoane, cunoscută sub numele de Seria F.

Ei bine, LG a postat și un teaser pe Facebook, pe care îl vedeți mai sus și care amintește de o cutie de bomboane pe care o faci cadou de Valentine's Day sau la o ocazie specială. Culorile trademark LG sunt păstrate și detaliile despre noile terminale sunt aproape non existente. Ultime zvonuri auzite de noi cu privire la noile telefoane LG afirmau că Seria F e una de phableturi, oricât de ciudat ar suna. La MWC 2013 îl așteptăm și pe Optimus G 2/Optimus G Pro, cu dotările sale high end.

E foarte posibil ca Seria F de la LG să fie echivalentul Seriei L, dar pe segmentul de 5 inch. Am putea avea un terminal de 5.5 inch cu dotări high end și rezoluție Full HD, apoi ca mijloc de gama un model de 5 inch cu dotări ușor mai slabe decât ale high end-ului și apoi un soi de "L5/L3" al seriei, un terminal de 5 inch cu preț accesibil și dotări modeste, dar totuși bune, eventual procesor quad core și 1 GB RAM. Cum vă suna aceste posibile noi lansări?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×