Un oficial Microsoft confirmă faptul că Lumia 650 există şi îl aşteptam în viitorul apropiat

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 707 ori
<b>Un oficial Microsoft confirmă faptul că Lumia 650 există şi îl aşteptam în viitorul apropiat</b>Dacă &icirc;n legătură cu Microsoft Lumia 850 lucrurile nu prea sunt clare şi nu ştim dacă a fost anulat sau nu, Lumia 650 are parte de o confirmare a existenţei sale chiar astăzi. Chris Capossela, CMO al Microsoft a confirmat faptul că handsetul...

Dacă în legătură cu Microsoft Lumia 850 lucrurile nu prea sunt clare şi nu ştim dacă a fost anulat sau nu, Lumia 650 are parte de o confirmare a existenţei sale chiar astăzi. Chris Capossela, CMO al Microsoft a confirmat faptul că handsetul e real, aparent din greşeală.

În cadrul podcastului Windows Weekly, la care participa acest oficial, el a primit o întrebare de la un jurnalist ZDNet, Mary Jo Foley cu privire la lansarea lui Lumia 650. La întrebare Capossela a răspuns că "Microsoft nu a anunţat încă o dată de lansare". Acel "încă" ar fi o confirmare parţială a existenţei handsetului care a avut parte de multe scăpări în ultima lună.

Acest model ar urma să fie midrange spre low end, dotat cu o baterie de 2.000 mAh, procesor Snapdragon 410, ecran HD de 5 inch, 8 GB stocare şi 1 GB RAM. Terminalul va avea şi slot microSD, o cameră de 8 MP în spate şi una frontală de 5 MP. Zvonurile vorbesc despre un preţ sub 200 de dolari pentru acest model, ceea ce e foarte posibil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×