Xiaomi pregătește actualizarea la Android 6.0 pentru modelele Mi 4, Mi Note, dar și pentru Mi 3

605 ori
<b>Xiaomi pregătește actualizarea la Android 6.0 pentru modelele Mi 4, Mi Note, dar și pentru Mi 3</b>&Icirc;n tabăra fiecărui producător din zona mobile, avem și o interfață personalizată bazată pe Android și instalată pe terminalele comercializate. Xiaomi se numără printre aceștia, companie ce aduce MIUI la pachet cu smartphone-urile și...

În tabăra fiecărui producător din zona mobile, avem și o interfață personalizată bazată pe Android și instalată pe terminalele comercializate. Xiaomi se numără printre aceștia, companie ce aduce MIUI la pachet cu smartphone-urile și tablete existente la ora actuală pe piață, software ce va primi o actualizare cât de curând.

O postare pe Weibo din partea managerului de operațiuni MIUI, ne dezvăluie faptul că noua versiune bazată pe Android 6.0 Marshmallow se apropie acum de faza finală de testare, urmând a fi distribuită mai apoi către utilizatorii următoarelor smartphone-uri: Xiaomi Mi 4, Mi Note, dar și Xiaomi Mi 3.

Din câte putem remarca în captura de ecran de mai sus, noul MIUI bazat pe Marshmallow va păstra interfața din versiunea actuală cu numărul 7. Aflăm că software-ul instalat aici este unul de tip beta ce vine într-un pachet de 518 MB, dar și faptul că versiunea finală ar putea sosi peste doar câteva luni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×