Update-ul la Android Oreo destinat lui Nokia 8 va avea 1.3 GB în mărime; HMD Global oferă un teaser

1.032 ori
<b>Update-ul la Android Oreo destinat lui Nokia 8 va avea 1.3 GB în mărime; HMD Global oferă un teaser</b>Cei de la HMD Global au confirmat anterior faptul că toate smartphone-urile Nokia cu Android lansate în acest an vor primi actualizarea la Android Oreo, inclusiv modelul de buget Nokia 3. Ulterior l-am văzut pe Nokia 8 listat în benchmark

Finlandezii de la HMD Global au confirmat că toate smartphone-urile Nokia din acest an vor primi actualizarea la Android 8.0 Oreo, inclusiv modelul de buget Nokia 3. Pentru început așteptăm sosirea acestui update pe flagship-ul numit Nokia 8 care s-a lansat fix acum o lună și care se pregătește încet încept pentru debutul comercial, câteva dintre prețurile practicate la precomandă fiind disponibile aici.

Chiar astăzi descoperim că Android Oreo va sosi pe Nokia 8 într-un pachet cu mărimea de 1.3 Gb, detaliu dezvăluit pe Twitter de către Juho Sarvikas (Chief Product Officer HMD). Acesta ne prezintă și câteva fotografii cu telefonul pe care urmează a fi instalată versiunea beta a acestui release Android.

Nu avem totuși detalii despre data la care actualizarea va sosi pe Nokia 8, dar ne gândim că acest lucru se va întâmpla undeva în perioada noiembrie-decembrie când totul va fi pus la punct. Din 2018 așteptăm ca Android 8.0 Oreo să vină și pe Nokia 5, respectiv Nokia 3.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×