Toate smartphone-urile Nokia lansate în acest an vor primi actualizarea la Android Oreo! HMD Global confirmă vestea

1.967 ori
<b>Toate smartphone-urile Nokia lansate în acest an vor primi actualizarea la Android Oreo! HMD Global confirmă vestea</b>Un lucru pe care cei de la HMD Global l-au promis odată cu lansarea primelor smartphone-uri Nokia pe piață a fost și acela că terminalele vor beneficia de suport software rapid, urmând a beneficia de cele mai noi release-uri Android la scurt timp de

UPDATE 28-09-2017: Astăzi cei de la HMD Global au confirmat faptul că actualizarea la Android 8.0 Oreo pentru smartphone-urile Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 și Nokia 8 va sosi până la finalul anului, ceea ce este o veste excelentă!

Anul 2017 a fost marcat și de lansarea primelor smartphone-uri Nokia cu Android, modele realizate sub patronajul finlandezilor de la HMD Global care au promis la acea vreme și suport software rapid pentru produsele dezvăluite. Astăzi aflăm că toate cele 4 smartphone-uri lansate până acum, adică Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 și Nokia 8, vor primi în perioada următoare actualizarea la Android 8.0 Oreo.

Nokia

Vestea este confirmată chiar de către Juho Sarvikas (Chief Product Officer HMD Global) prin intermediul unei postări de pe platforma de socializare Twitter. El precizează că toate smartphone-urile lansate anul acesta se vor putea bucura de tratamentul Oreo, inclusiv modelul entry-level numit Nokia 3.

Nu dezvăluite totuși data la care vor fi distribuite update-urile, dar ne putem aștepta ca măcar variantele Nokia 6 și Nokia 8 să primească actualizarea până la final de an. Așa cum aflam anterior, flagship-ul Nokia 8 ar urma să fie livrat către clienții germani din data de 7 septembrie, prețul terminalului echipat cu procesor Snapdragon 835 fiind de 580 euro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×