Urmașul lui Nokia N8 va fi ultimul telefon cu Symbian - zvon

1.588 ori
<b>Urmașul lui Nokia N8 va fi ultimul telefon cu Symbian - zvon</b>Nokia N8 a rămas un standard în privința telefoanelor mobile cu abilități speciale în domeniul foto. Senzorul de 12 Megapixeli cu optică Carl Zeiss nu s-a demonetizat și chiar nu are rival în piață nici la nivelul lui 2012, N8 a fost lansat în...

Nokia N8 a rămas un standard în privința telefoanelor mobile cu abilități speciale în domeniul foto. Senzorul de 12 Megapixeli cu optică Carl Zeiss nu s-a demonetizat și chiar nu are rival în piață nici la nivelul lui 2012, N8 a fost lansat în 2010.

Se vorbește constant despre un urmaș al lui N8 și lansarea sa pare a fi iminentă. Circulă informația cum că Nokia ar trage tare ca să pună Belle pe gama cu S^3: Nokia N8, C6-01, C7, E7 și succesorul lui N8 ar fi ultimul lor smartphone cu Symbian la bord. Ca referință pentru hardware-ul ce-l va integra mă gândesc la Nokia 701 cu procesor tactat la 1 GHz, 512 MB RAM, minim 8 GB spațiu de stocare, microSD. Normal că va aduce 3G, Wi-Fi, bluetooth, GPS, jack de 3.5 mm, etc.

Suportul software pentru Symbian va rămâne în continuare, dar telefoane noi va fi improbabil să mai vedem. Nokia a ales Windows Phone de la Microsoft și aici este viitorul lor pe segmentul super-smartphone.

Preț Nokia N8 în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×