UTOK Hello 7Q Unboxing + Concurs: terminal cu iz aniversar de la UTOK, funcție de apelare, 3G și GPS (Video)

3.155 ori
<b>UTOK Hello 7Q Unboxing + Concurs: terminal cu iz aniversar de la UTOK, funcție de apelare, 3G și GPS (Video)</b>Pentru că azi e 10 octombrie, aflați că Utok împlinește un an de prezență în România, iar noi am primit în teste tableta Hello 7Q de la această companie. Mai mult, puteți câștiga acest device, dacă urmăriți cu atenție clipul de unboxing...

Pentru că azi e 10 octombrie, aflați că UTOK împlinește un an de prezență în România, iar noi am primit în teste tableta Hello 7Q de la această companie. Mai mult, puteți câștiga acest device, dacă urmăriți cu atenție clipul de unboxing de mai jos.

în primul, tableta Utok Hello 7Q costă 399 lei și este un terminal de 7 inch, cu 3G si GPS și care vine la pachet cu un SIM prepay Orange gratuit, oferta disponibilă pe Utok.com. în cutia terminalului se afla un cablu OTG, un încărcător pe bază de cablu USB și manualul. Tableta vine cu garanție pe 5 ani, SeeNow și Elefant Reader la pachet. Dotările sale includ un procesor quad core MediaTek MT8382 de 1.3 GHz, un GPU Mali 400 MP2 și un display de 7 inch, un TFT cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli și multitouch în 6 puncte.

Utok Hello 7Q Unboxing + Concurs: terminal cu iz aniversar de la Utok, funcție de apelare, 3G și GPS (Video)

Avem parte și de 8 GB stocare internă, slot microSD, 1 GB RAM DDR3, plus slot SIM plasat în partea superioară spate, ascuns de un capac din plastic. Tableta măsoară 9.7 mm în grosime, cântărește 300 de grame și vine cu G Sensor, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, radio FM și Miracast. în spatele său se afla o cameră de 2 MP, în vreme ce în zona frontală avem o cameră de 0.3 MP.

UTOK Hello 7Q Unboxing

Bateria este o unitate Li-Polymer de 2800 mAh, iar ca OS avem Android 4.2.2. Vom reveni foarte curând cu un review și acum iată și regulile Concursului, care va aduce acest terminal:

  1. Vizitați pagina acestui produs pe site-ul oficial
  2. Like la pagina de Facebook Utok
  3. Share la articolul de unbox/review pe contul vostru personal de Facebook
  4. Comentariu la articol de unbox/review cu răspuns la întrebarea "de ce tableta și nu telefon?"

Cele 4 screenshoturi vor trebui trimise la adresa concurs@mobilissimo.ro, cu subiect "Concurs tableta Utok Hello 7Q", plus nume real, adresa și număr de telefon. Vă vom anunța în cadrul recenziei text legat data tragerii la sorți prin random.org. Multă baftă!

UTOK Hello 7Q. prețuri actrualizate:

UTOK Hello 7Q Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×