eMAG taie prețurile la Galaxy S5 Mini și la tableta Galaxy Tab 4 T335; promoția mai este valabilă doar astăzi

1.759 ori
<b>eMAG taie prețurile la Galaxy S5 Mini și la tableta Galaxy Tab 4 T335; promoția mai este valabilă doar astăzi</b>Prin intermediul campaniei Samsung Days ce se desfășoară în perioda 9-10 octombrie, cei de la eMAG au adus o serie de reduceri foarte atractive pentru unele device-uri produse de către compania sud-coreeană. Printre acestea regăsim două produse cu...

Prin intermediul campaniei Samsung Days ce se desfășoară în perioda 9-10 octombrie, cei de la eMAG au adus o serie de reduceri foarte atractive pentru unele device-uri produse de către compania sud-coreeană. Printre acestea regăsim două produse cu prețuri reduse care ne interesează în mod special aici pe Mobilissimo, și anume smartphone-ul Galaxy S5 Mini, respectiv tableta Tab 4 T335.

Astfel, cei care aveau în plan achiziția unei versiuni mai compacte a lui Galaxy S5, pot alege acum modelul Mini ce beneficiază de o reducere de preț de 14%, device-ul în cauză fiind disponibil la un preț de 1.449 lei. Acest terminal mai poate fi achiziționat doar astăzi la prețul precizat anterior, oferta fiind una pe sfârșite.

eMAG taie prețurile la Galaxy S5 Mini și la tableta Galaxy Tab 4 T335; promoția mai este valabilă doar astăzi

De asemenea, eMAG oferă un preț foarte atractiv și pentru tableta Galaxy Tab 4 T335, device ce aduce un display HD de 8 inch, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1.5 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare, un slot microSD de până la 64 GB și o cameră foto principală de 3 megapixeli. Prețul acestei tablete este acum de 899 lei ( preț vechi - 1.399 lei)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×