VAIO Phone Biz este anunțat oficial; rulează Windows 10 Mobile și aduce un corp metalic

1.141 ori
<b>VAIO Phone Biz este anunțat oficial; rulează Windows 10 Mobile și aduce un corp metalic</b>Aflam &icirc;n urmă cu doar c&acirc;teva zile despre lansarea pregătită de către VAIO, companie de origine japoneză cunoscută &icirc;n special pentru notebook-urile aduse pe piață. Această lansare a constat &icirc;n schimb &icirc;n prezentarea...

Aflam în urmă cu doar câteva zile despre lansarea pregătită de către VAIO, companie de origine japoneză cunoscută în special pentru notebook-urile aduse pe piață. Această lansare a constat în schimb în prezentarea unui prim smartphone cu Windows 10 Mobile la bord, și anume VAIO Phone Biz.

Noul terminal ce poate fi admirat în fotografia de mai sus, sosește într-un corp complet metalic ce nu arată deloc rău din punct de vedere al design-ului. La nivel de specificații primim un display Full HD de 5.5 inch cu rezoluție 1920 x 1080 pixeli, 3 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și un slot microSD.

Nu la fel de interesant este procesorul adus aici, japonezii optând pentru un chip octa-core din categoria mid-range, un Qualcomm Snapdragon 617. Lista de specificații mai include o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 5 megapixeli și o baterie de 2800 mAh.

De asemenea, acest phablet ne oferă și suport pentru funcția Windows Continuum prin care telefonul devine un soi de unitate desktop ce poate fi conectat la un monitor extern prin intermediul unui dock dedicat. Aflăm că VAIO Phone Biz va fi comercializat în Japonia la un preț de aproximativ 430 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×