Samsung Galaxy A9 Pro se apropie de lansare, ar putea surprinde cu prezenţa lui Windows 10 Mobile la bord

912 ori
<b>Samsung Galaxy A9 Pro se apropie de lansare, ar putea surprinde cu prezenţa lui Windows 10 Mobile la bord</b>S-ar părea că Samsung nu se mulţumeşte să extindă seria de telefoane Galaxy A cu modelele din ediţia 2016 şi doreşte şi o variantă Pro a lui Galaxy A9. Acest model a apărut recent &icirc;n India pentru testare, după cum a confirmat site-ul...

S-ar părea că Samsung nu se mulţumeşte să extindă seria de telefoane Galaxy A cu modelele din ediţia 2016 şi doreşte şi o variantă Pro a lui Galaxy A9. Acest model a apărut recent în India pentru testare, după cum a confirmat site-ul Zauba, iar azi există o nouă teorie cu privire la acest smartphone.

Cunoscut şi sub numele de cod SM-A9100, terminalul e clar înrudit cu SM-A9000, adică Galaxy A9. Încă nu e clar dacă el va primi sufixul "Pro" sau "Plus", probabil în funcţie de diagonală şi de dotările de la bord. Un aspect interesant cu privire la handset e că ar putea sosi cu Windows 10 Mobile, continuând încercarea Samsung de a învia parteneriatul cu Microsoft, care a fost în stază de la seria Ativ încoace.

Samsung Galaxy A9 Pro se apropie de lansare, ar putea surprinde cu prezenţa lui Windows 10 Mobile la bord

Un prim pas a fost făcut cu Galaxy TabPro S şi acum s-ar putea extinde şi spre zona smartphone. E drept că Windows 10 Mobile nu trece prin momente grozave, iar seria Lumia ar fi aproape de final, dar un experiment în plus nu strica. Ne putem totuşi imagina un Galaxy A9 Pro, cu suport Continuum, un procesor Snapdragon 652, 3 GB RAM, ecran Full HD şi o baterie de 4000 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×