Verizon anunța smartphone-ul HTC Desire 612, dotat cu difuzoare BoomSound și disponibil gratuit la abonament

Autor:  | Publicat în:  HTC 655 ori
<b>Verizon anunța smartphone-ul HTC Desire 612, dotat cu difuzoare BoomSound și disponibil gratuit la abonament</b>Nici un mare producător de telefoane nu își mai încearcă mâna cu un music phone în ziua de azi, poate în afară de Sony... atunci când are chef să învie brandul Walkman. Ei bine azi descoperim un music phone HTC, cel puțin în aparență, sub...

Nici un mare producător de telefoane nu își mai încearcă mâna cu un music phone în ziua de azi, poate în afară de Sony... atunci când are chef să învie brandul Walkman. Ei bine azi descoperim un music phone HTC, cel puțin în aparență, sub forma modelului Desire 612.

El a fost anunțat de către operatorul american Verizon, care îl va pune în vânzare gratuit la abonament, începând cu 9 octombrie. Avem de-a face aici un telefon cu difuzoare BoomSound și dotări midrange. Noul HTC Desire 612 e în mare același device cu Desire 610, cel oferit de AT&T în SUA deja. Dotările sale includ un display de 4.7 inch, cu rezoluție de 960 x 540 pixeli, un procesor quad core de 1.2 GHz și 2 GB RAM, plus 8 GB stocare.

Avem parte și de un slot microSD, o cameră de 8 megapixeli în spate și o cameră frontală cu rezoluție nespecificata. Bateria este o unitate de 2040 mAh, iar handsetul pare a avea butoane virtuale Android, ceea ce surprinde la acest preț. Observ și marcajul 4G pe spate, deci primim și conectivitate 4G LTE. Cum vă sună această ofertă?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×