Amazon UK listează smartphone-ul Motorola Moto Z la precomandă; costă 610 lire

1.380 ori
<b>Amazon UK listează smartphone-ul Motorola Moto Z la precomandă; costă 610 lire </b>Printre cele mai interesante smartphone-uri lansate în ultima perioadă avem și modelul Motorola Moto Z, terminal ultra-subțire ce se poate lăuda atât cu un pachet hardware de excepție, dar și cu un concept de modularitate mai bine gândit decât cel pe

Motorola Moto Z este cu siguranță unul dintre cele mai interesante smartphone-uri din ultima perioadă, telefon ce astăzi este afișat la precomandă pe Amazon UK. Prețul este un detaliu pe care speram să îl aflăm de o bună perioadă de timp, iar listarea din partea platformei de cumpărături online ne dezvăluie acest lucru. Ei bine, după cum se poate vedea și în captura de mai jos, telefonul va costa 610 lire ~ aproximativ 3.150 lei.

Pret Moto Z

Suma de față este una destul de mare, dar cei care doresc cu înverșunare achiziția telefonului mai pot aștepta ceva timp până când prețul se va mai așeza. După cum știți, Motorola Moto Z aduce pe lângă un pachet hardware bine pus la punct, și un concept mai diferit de modularitate comparativ cu cel oferit de către LG G5.

Pe baza unor conectori magnetici aflați pe panoul spate al dispozitivului vom putea atașa diverse module de tip carcase, cum este cazul unei baterii externe, a unui mini-proiector sau a unui difuzor stereo JBL. Lista de specificații include un display QHD de 5.5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM, 32 sau 64 GB de stocare și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu deschidere f/1.8, telemetru laser și sistem de stabilizare optică. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×