Vernee Thor E este un smartphone inedit, care are un mod special "E Ink", ce creşte viaţa bateriei

1.369 ori
<b>Vernee Thor E este un smartphone inedit, care are un mod special "E Ink", ce creşte viaţa bateriei</b>Un lucru pe care nu îl știam despre Vernee Thor E (smartphone lansat în cadrul MWC 2017), este acela că telefonul aduce un mod special e-ink ce crește viața bateriei. Așa cum se poate vedea și în captura de ecran de mai jos, odată activat modul, ecranul

Sunt telefoane care au un ecran color şi unul E Ink, care afişează informaţii de bază, dar şi altele care au găsit metode ingenioase de a economisi baterie. Spre exemplu Vernee Thor E, care a devenit oficial recent oferă un mod special "E Ink", care scade drastic consumul de baterie.

Vernee Thor e

Ecranele E Ink au multiple avantaje şi anume că se văd excelent la soare şi că au consum redus. Sunt şi dezavantaje, precum un refresh rate mic, iar în mare această tehnologie e ideală mai degrabă pentru eBook readere. Vernee are o abordare interesantă, cu un mod fals "E Ink", care oferă o interfaţă alb/negru, după cum se vede în imagini. Rețineți că NU are panou E Ink, ci doar un LCD standard.

Vernee Thor e

Terminalul costă 110 dolari şi vine cu un ecran color, dar odată ce apăsam pe butonul E-ink lateral, se trece la interfaţa monocromă. În acelaşi timp va scădea luminozitatea, se trece la underclocking pentru CPU şi GPU şi sunt restricţionate notificările push. Rămâne de văzut dacă E Ink Corporation nu se supără că le este folosit trademark-ul.

Vernee Thor e

La drept vorbind, cu o baterie atât de mare precum cea de 5020 mAh pe Vernee Thor E, nici nu era nevoie de această funcţie. Smartphone-ul vine cu un ecran de 5 inch HD, procesor octa core MediaTek MT6753, 3 GB RAM şi o cameră de 13 MP în spate. În față avem o cameră de 8 MP, iar la bord mai găsim şi slot microSD şi 16 GB stocare. Un plus e şi că rulează Android 7.0 Nougat.

Telefonul se vinde la precomandă pe GearBest şi TomTop.com.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×