Vertu Constellation X primește certificarea TENAA; smartphone de lux cu procesor Snapdragon 821 și display Quad HD

1.521 ori
<b>Vertu Constellation X primește certificarea TENAA; smartphone de lux cu procesor Snapdragon 821 și display Quad HD</b>Mare parte dintre smartphone-urile de lux existente pe piață nu impresionează la capitolul dotări hardware, oferind de multe ori doar dotări mid-range. În cazul noului model pregătit de către Vertu și numit Constellation X se pare că lucrurile vor sta

Majoritatea smartphone-urilor ce sunt comercializate drept produse de lux pe piață nu impresionează prin dotările hardware pe care le oferă la pachet, de multe ori specificațiile fiind chiar mai slabe decât ale unor telefoane mid-range. Totuși, în cazul următorului terminal Vertu lucrurile vor sta complet diferit.

Vertu Constellation X

Descoperim că agenția chineză TENAA tocmai ce a certificat smartphone-ul Vertu Constellation X, un handset ce vine cu display Quad HD AMOLED de 5.5 inch și cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821.

Primim 4 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare flash și o baterie de 3200 mAh. La pachet avem și suport 4G LTE, VoLTE, iar potențialii cumpărători vor putea alege dintre următoarele 5 variante de culoare: negru, alb, roșu, verde și mov. Certificarea TENAA scoate la iveală și faptul că telefonul este unul destul de masiv având o greutate de 240 grame și o grosime de 10 mm.

Cu siguranță prețul va fi unul pe măsură și trebuie să ne așteptăm și la versiuni mai excentrice precum cele cu spate acoperit de piele de aligator.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×