Vivo a uitat că a lansat un Vivo S1 Pro, aşa că mai lansează unul, cu camera romb, procesor vechi

599 ori
<b>Vivo a uitat că a lansat un Vivo S1 Pro, aşa că mai lansează unul, cu camera romb, procesor vechi</b>Vivo tocmai a lansat un nou Vivo S1 Pro, deşi mai există un telefon cu acest nume, lansat în mai 2019 în China. Noul Vivo S1 Pro, nu mai are cameră pop-up şi nici camera tripla verticală, ci adopta noua camera în formă de romb.

Întotdeauna am fost intrigat atunci când o companie a lansat un telefon cu exact acelaşi nume ca unul mai vechi. Confuziile dispar dacă a trecut un deceniu între ele, dar dacă sunt doar 2-3 ani sau luni... apar probleme. Vivo tocmai a lansat un nou Vivo S1 Pro, deşi mai există un telefon cu acest nume, lansat în mai 2019 în China. Noul Vivo S1 Pro, nu mai are cameră pop-up şi nici camera tripla verticală, ci adopta noua camera în formă de romb.

Am văzut o cameră în formă de romb tot în ograda celor de la Vivo, acum câteva zile, când a debutat modelul Vivo S5. Vivo S1 Pro a văzut lumina zilei în Filipine deocamdată şi vine cu un ecran Super AMOLED de 6.38 inch, cu breton picătură în zona de sus şi rezoluţie Full HD+. Are o cameră selfie de 32 MP şi un cititor de amprente integrat în ecran. 

În spate găsim cam acelaşi setup de camere ca la Xiaomi Redmi Note 8:

  • 48 MP, camera principală, F/1.8
  • 8 MP, camera ultra wide, 108 grade
  • 2 MP, camera Macro (distanţa de focalizare 4 cm)
  • 2 MP, camera Bokeh

Dezamăgirea apare când ne uităm la procesor, doar un Snapdragon 665, acolo unde Vivo S1 Pro din mai avea Snapdragon 675, iar noul Vivo S5 un Snapdragon 712. Măcar compensează cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare, plus o baterie de 4500 mAh cu încărcare la 18W. Păstrează şi jack-ul audio şi rulează Android 9.0 Pie cu Funtouch OS 9.2 aplicat peste. 

Vivo S1 Pro ar trebui să coste în jur de 315 dolari în Filipine şi va veni cu o carcasă de nuanţa Fancy Sky, adică un soi de Breathing Crystal de la Huawei, dar mai spre nuanţe curcubeu în zona inferioară. Aşteptaţi-vă la alte telefoane cu camera în formă de romb în curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×