Cel mai nou pliabil de la Samsung e aici: Samsung W20 5G are procesor Snapdragon 855+, ecrane de Galaxy Fold

1.805 ori
<b>Cel mai nou pliabil de la Samsung e aici: Samsung W20 5G are procesor Snapdragon 855+, ecrane de Galaxy Fold</b>În vreme ce aşteptăm un nou format de telefon pliabil de la Samsung şi sunt şanse să vedem chiar unul în stil MOTO RAZR 2019, se pare că un terminal pliabil nou al sud coreenilor tocmai a sosit în China. Prefaţat de ceva scăpări, Samsung W20 5G duce gama

În vreme ce aşteptăm un nou format de telefon pliabil de la Samsung şi sunt şanse să vedem chiar unul în stil MOTO RAZR 2019, se pare că un terminal pliabil nou al sud coreenilor tocmai a sosit în China. Prefaţat de ceva scăpări, Samsung W20 5G duce gama W de la Samsung pe noi culmi.

Până acum telefoanele Samsung W erau modele cu clapetă şi cu tastaturi alfanumerice, plus ecran principal şi secundar. Aveau şi preţuri piperate şi deseori dotări echivalente cu gama Galaxy S. Acum a venit şi Samsung W20 5G să schimbe puţin paradigma. Pare să fie un telefon pliabil ca Galaxy Fold, dar cu câteva mici diferenţe. E primul telefon Samsung cu procesor Snapdragon 855+ la interior, asta ar trebui menţionat din prima şi teoretic ar fi un Galaxy Fold 5G rebranduit pentru China.

Dotările sale includ un ecran de 4.6 inch Super AMOLED cu rezoluţie de 1680 x 720 pixeli, amplasat la exteriorul telefonului. La interior se afla un ecran de 7.3 inch, Super AMOLED şi flexibil, cu rezoluţie de 2152 x 1536 pixeli, atunci când este deschis complet. Are şi suport HDR10, iar telefonul aduce şi 12 GB RAM şi 512 GB stocare. Un decupaj din colţul din dreapta al ecranului ascunde o cameră duala de 10 MP + 8 MP, combo văzut şi la Galaxy S10+.

Galerie foto Samsung W20 5G

În spate avem o cameră tripla, cu senzor de 12 MP principal, camera de 16 MP ultra wide şi camera de 12 MP telephoto. În plus, deasupra ecranului exterior se afla încă o cameră, de 10 MP. Samsung W20 5G are o baterie cu 2 celule şi aduce un total de 4235 mAh. Mai oferă şi suport pentru alimentare wireless, dar şi alimentare wireless inversă, pentru alte dispozitive. Pachetul de accesorii e interesant: căşti Galaxy Buds gratuite şi o husă din piele de viţel.

Nu avem preţ, dar ştim că produsul va sosi în magazinele din China în decembrie. Practic, acesta este un Galaxy Fold cu alt CPU şi aşteptam acum pliabilul cu adevărat 2.0 de la sud coreeni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×