Vivo S1 este un nou telefon cu cameră triplă; Adoptă un procesor MediaTek Helio P65

561 ori
<b>Vivo S1 este un nou telefon cu cameră triplă; Adoptă un procesor MediaTek Helio P65</b>Vivo a fost prima companie care a lansat un telefon cu cameră periscop şi prima cu cititor de amprente în ecran. În general lansează telefoane accesibile cu dotări midrange sau high midrange, iar un nou astfel de device

Vivo a fost prima companie care a lansat un telefon cu cameră periscop şi prima cu cititor de amprente în ecran. În general lansează telefoane accesibile cu dotări midrange sau high midrange, iar un nou astfel de device a apărut în materiale hands on şi detalii. E vorba despre Vivo S1, pe care îl analizăm mai jos.

VIVO S1

Terminalul va avea dotări tipice midrange, de la cei 4 GB RAM la ecranul Super AMOLED Full HD+. Are totuşi un compromis, procesorul MediaTek Helio P65, în condiţiile în care Vivo foloseşte de obicei Snapdragon. Terminalul nu trebuie confundat cu Vivo S1 cel vândut în China, care e o variantă total diferită şi cu design diferit.

VIVO S1

Acest Vivo S1 e destinat deocamdată pieţei din India şi va veni cu cititor de amprente în ecran. Are baterie generoasă, cu încărcare rapidă, cameră cu AI şi o cameră selfie cu rezoluţie mare, în breton picătură. Iată cum sună lista sa de dotări:

  • Display: 6.38 inch, Super AMOLED, Full HD+
  • Procesor: MediaTek Helio P65
  • RAM: 4 GB
  • Stocare: 128 GB
  • Cameră: Spate: 16 MP + 8 MP + 2 MP / Faţă: 32 MP
  • Baterie: 4500 mAh

VIVO S1

Posibil ca telefonul să aibă şi o versiune cu 6 GB RAM lansată ulterior. Rulează Android 9 cu FunTouch OS aplicat peste şi ar putea costa sub 250 de euro la debutul de la început de august.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×