Vivo V7+ primește o variantă de culoare Energetic Blue; aceasta costă 286 euro

Autor:  | Publicat în:  Vivo 743 ori
<b>Vivo V7+ primește o variantă de culoare Energetic Blue; aceasta costă 286 euro</b>Producătorul chinez Vivo a anunțat astăzi lansarea unei noi variante de culoare pentru smartphone-ul Vivo V7+, fiind vorba despre o nuanță de albastru electric. Culoarea se prezintă tare bine la capitolul look și aflăm că prețul de comercializare

În septembrie compania chineză Vivo anunța și lansarea smartphone-ului Vivo V7+, un telefon de buget care se lăuda cu un ecran 18:9 la bord. Astăzi descoperim faptul că telefonul tocmai ce a primit o variantă de culoare numită Energetic Blue, nuanță ce se prezintă tare bine la nivel de look, asta în combinație cu panoul frontal vopsit în negru.

Vivo V7+

Așa cum știți deja, Vivo V7+ sosește cu un ecran HD+ de 5.99 inch (1440 x 720 pixeli), cu procesorul Qualcomm Snapdragon 450 și cu 4 GB RAM + 64 GB spațiu intern de stocare. Avem o cameră frontală de 24 megapixeli pentru selfie-uri detaliate și în spate un senzor de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0, tehnologie PDAF și bliț LED.

Telefonul dispune de un slot triplu ce găzduiește atât două cartele SIM, cât și un card microSD. Bateria este o unitate de 3225 mAh și mai avem pe lista de dotări jack-ul audio 3.5 mm, modemul 4G LTE și un chip audio dedicat. Prețul acestei variante pe albastru este de 286 euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×