Vivo V7+ primește o variantă de culoare Energetic Blue; aceasta costă 286 euro

836 ori
<b>Vivo V7+ primește o variantă de culoare Energetic Blue; aceasta costă 286 euro</b>Producătorul chinez Vivo a anunțat astăzi lansarea unei noi variante de culoare pentru smartphone-ul Vivo V7+, fiind vorba despre o nuanță de albastru electric. Culoarea se prezintă tare bine la capitolul look și aflăm că prețul de comercializare

În septembrie compania chineză Vivo anunța și lansarea smartphone-ului Vivo V7+, un telefon de buget care se lăuda cu un ecran 18:9 la bord. Astăzi descoperim faptul că telefonul tocmai ce a primit o variantă de culoare numită Energetic Blue, nuanță ce se prezintă tare bine la nivel de look, asta în combinație cu panoul frontal vopsit în negru.

Vivo V7+

Așa cum știți deja, Vivo V7+ sosește cu un ecran HD+ de 5.99 inch (1440 x 720 pixeli), cu procesorul Qualcomm Snapdragon 450 și cu 4 GB RAM + 64 GB spațiu intern de stocare. Avem o cameră frontală de 24 megapixeli pentru selfie-uri detaliate și în spate un senzor de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0, tehnologie PDAF și bliț LED.

Telefonul dispune de un slot triplu ce găzduiește atât două cartele SIM, cât și un card microSD. Bateria este o unitate de 3225 mAh și mai avem pe lista de dotări jack-ul audio 3.5 mm, modemul 4G LTE și un chip audio dedicat. Prețul acestei variante pe albastru este de 286 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×